Väsbytandläkarna

Vår vision och vårdfilosofi

Friska tänder hela livet

Vårt viktigaste mål är att du skall få behålla dina tänder friska hela livet. Vi vill engagera och intressera dig för dina tänder och din tandhälsa. Hos oss får du veta hur det står till med dina tänder och din munhåla och vad du själv kan göra för att förebygga problem. Det optimala är att du inte ska behöva någon behandling alls.

Kontinuitet och trygghet

Hos oss får du träffa samma tandläkare år efter år. Vi kallar dig regelbundet efter det behov som vi bedömmer finns, samt efter dina önskemål. Detta ger en välplanerad och säker vård. Vi vill att du ska slippa akutbesök och att du inte ska få några överraskningar. Får du ändå akuta besvär försöker vi ta hand om dig inom 24 timmar. Därför du kan känna dig trygg hos oss.

Högsta kvalitet

Vårt mål är att erbjuda dig vård av högsta kvalitet, med moderna beprövade behandlings-metoder av personal med hög kompetens.

Lugn miljö

Vårt mål är att för din och vår skull ha en stressfri miljö med en ändå effektiv behandling. Besöken hos oss är välplanerade och vi har ofta behandlingstider anpassade för att vare sig du som patient eller vi som utför behandlingen ska känna någon stress.

Prisvärd vård

Vårt mål är att du ska uppleva att vården och omhändertagandet du får här är värd sitt pris.

God information

Vårt mål är att du ska få ett personligt bemötande där vi lyssnar till dig och dina behov och ger dig god information om dina tänder, din behandling och om kostnaderna.

Nöjda patienter

Slutligen vill vi att du skall uppleva att du får en så god vård och så gott omhändertagande att du tycker att den är värd sitt pris och att du är så nöjd att du kan rekommendera oss för andra. Först när du upplever det, då har vi lyckats med vårt uppdrag!

Möt vår personal